Balletschool CaDans

Dansstudio 1

Café CaDans

Studio CaDans is dé dans- en balletschool voor Hoorn, Blokker, Zwaag, Medemblik, en omgeving (West-Friesland, Noord-Holland).


CaDans is gespecialiseerd in Klassiek Ballet, Moderne Dans, Spitzentraining en Kinderlessen. Daarnaast bieden wij ook andere lesvormen aan, zoals Streetdance en Showdance. Alle lessen zijn in verschillende niveaus te beoefenen en voor zeer getalenteerde kinderen zijn er daarnaast nog de Selectiegroepen. Ook begeleiden wij kinderen die van dansen hun beroep willen maken op hun weg naar de landelijke dansakademies (o.a. Koninklijk Conservatorium Den-Haag, AHK Amsterdam, Codarts Rotterdam).


Bij CaDans hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en een goede begeleiding en daarom hebben wij professionele vakleerkrachten in dienst.

In ons pand aan De Oude Veiling 93, 1689 AD Zwaag beschikken wij over een professionele dansstudio met zwevende dansvloer ( ter voorkoming van blessures), balletbarres en een 16 meter lange spiegelwand.


Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@balletschoolcadans.nl.


Wij wensen u veel plezier in een van onze danslessen!!

Studio CaDans

PROEFLESSEN

Wil jij volgend seizoen ook graag dansen bij CaDans?

Geef je dan nu op voor een proefles!


Maak een keuze uit ons lesrooster en meld je vervolgens aan door een mail te sturen naar: info@balletschoolcadans.nl met daarin vermeld: naam + geboortedatum + bassisschoolgroep + lesvorm + locatie (Zwaag/ Medemblik)
STUDIO CADANS IS VANWEGE DE MAATREGELEN RONDOM DE CORONA-CRISIS, TIJDELIJK GESLOTEN.


GEDURENDE DEZE PERIODE ZIJN WIJ TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR, MAAR WEL VIA EMAIL:

info@balletschoolcadans.nl