Balletschool CaDans

Dansstudio 1

Café CaDans

Studio CaDans is dé dans- en balletschool voor Hoorn, Blokker, Zwaag en omgeving (West-Friesland, Noord-Holland).


CaDans is gespecialiseerd in Klassiek Ballet, Moderne Dans, Spitzentraining en Kinderlessen. Daarnaast bieden wij ook andere lesvormen aan, zoals Streetdance en Showdance. Alle lessen zijn in verschillende niveaus te beoefenen en voor zeer getalenteerde kinderen zijn er daarnaast nog de Selectiegroepen. Ook begeleiden wij kinderen die van dansen hun beroep willen maken op hun weg naar de landelijke dansakademies (o.a. AHK Amsterdam, Codarts Rotterdam, Koninklijk Conservatorium Den-Haag).


CaDans hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en een goede begeleiding en daarom hebben wij professionele vakleerkrachten in dienst.

In ons pand aan De Oude Veiling 93, 1689 AD Zwaag beschikken wij over een professionele dansstudio met zwevende dansvloer ( ter voorkoming van blessures), balletbarres en een 16 meter lange spiegelwand.


Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@balletschoolcadans.nl.


Wij wensen u veel plezier in een van onze danslessen!!

Studio CaDans


!! BALLETLES IN OPPERDOES/ MEDEMBLIK !!

Nieuw in Opperdoes: vanaf vrijdag 15 september Klassiek Ballet voor kinderen uit groep 1, 2, en 3 van de basisschool. Lestijd: 14.30-15.30 uur. Er is nog plaats in deze groep!

Inschrijven is mogelijk door naam + geboortedatum + basisschoolgroep te mailen naar:

info@balletschoolcadans.nl!! KIDSDANCE OP VRIJDAG !!

Bij voldoende aanmeldingen starten wij ook de groep KIdsdance voor kinderen uit groep 1, 2, en 3 van de basisschool. Lesdag: vrijdag 15.15-16.00 uur.

Inschrijven is mogelijk door naam + geboortedatum + basisschoolgroep te mailen naar:

info@balletschoolcadans.nlPROEFLESSEN

Een proefles in een van onze groepen is, indien er voldoende plaats is, altijd mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in een van onze danslessen mail dan je lesvoorkeur en je gegevens     (voor- en achternaam + geboortedatum) naar:

info@balletschoolcadans.nl       

               


https://www.e-boekhouden.nl/?c=vssp