Balletschool CaDans

Dansstudio 1

Café CaDans

Studio CaDans is dé dans- en balletschool voor Hoorn, Blokker, Zwaag, Medemblik, en omgeving (West-Friesland, Noord-Holland).


CaDans is gespecialiseerd in Klassiek Ballet, Moderne Dans, Spitzentraining en Kinderlessen. Daarnaast bieden wij ook andere lesvormen aan, zoals Streetdance en Showdance. Alle lessen zijn in verschillende niveaus te beoefenen en voor zeer getalenteerde kinderen zijn er daarnaast nog de Selectiegroepen. Ook begeleiden wij kinderen die van dansen hun beroep willen maken op hun weg naar de landelijke dansakademies (o.a. Koninklijk Conservatorium Den-Haag, AHK Amsterdam, Codarts Rotterdam).


Bij CaDans hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en een goede begeleiding en daarom hebben wij professionele vakleerkrachten in dienst.

In ons pand aan De Oude Veiling 93, 1689 AD Zwaag beschikken wij over een professionele dansstudio met zwevende dansvloer ( ter voorkoming van blessures), balletbarres en een 16 meter lange spiegelwand.


Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@balletschoolcadans.nl.


Wij wensen u veel plezier in een van onze danslessen!!

Studio CaDans


Studio CaDans heeft een andere naam en website gekregen!

Vanaf nu heten wij:


Balletstudio Uniek

Voor informatie, inschrijvingen en proeflessen kunt u voortaan terecht op:


www.balletstudio-uniek.nl

balletschool Opmeer, balletschool Medemblik, balletschool Hoorn, balletschool Zwaag, balletschool Spanbroek, balletschool Hoogwoud


balletles, dansles, moderne dans, streetdance, kleuterdans Zwaag, Hoorn, Opmeer, Medemblik, Spanbroek, Hoogwoud