Balletschool CaDans

Dansstudio 1

Café CaDans

Studio CaDans is dé dans- en balletschool voor Hoorn, Blokker, Zwaag, Medemblik, en omgeving (West-Friesland, Noord-Holland).


CaDans is gespecialiseerd in Klassiek Ballet, Moderne Dans, Spitzentraining en Kinderlessen. Daarnaast bieden wij ook andere lesvormen aan, zoals Streetdance en Showdance. Alle lessen zijn in verschillende niveaus te beoefenen en voor zeer getalenteerde kinderen zijn er daarnaast nog de Selectiegroepen. Ook begeleiden wij kinderen die van dansen hun beroep willen maken op hun weg naar de landelijke dansakademies (o.a. Koninklijk Conservatorium Den-Haag, AHK Amsterdam, Codarts Rotterdam).


Bij CaDans hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en een goede begeleiding en daarom hebben wij professionele vakleerkrachten in dienst.

In ons pand aan De Oude Veiling 93, 1689 AD Zwaag beschikken wij over een professionele dansstudio met zwevende dansvloer ( ter voorkoming van blessures), balletbarres en een 16 meter lange spiegelwand.


Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@balletschoolcadans.nl.


Wij wensen u veel plezier in een van onze danslessen!!

Studio CaDans

PROEFLESSEN

Wil jij ook graag dansen bij CaDans?

Maak dan een keuze uit ons lesrooster en meld je aan door je

naam + geboortedatum + bassisschoolgroep + gewenste lesvorm

te mailen naar: info@balletschoolcadans.nl

    meld hierbij ook de gewenste locatie:

Zwaag/ Medemblik/ Opmeer

CORONAMAATREGELEN/ Protocol Danssector

  1. -Vanwege de beperkte ruimte in onze studio in Zwaag mogen wij, in het kader van de nieuwe coronamaatregelen, helaas niet meer zoveel mensen tegelijk ontvangen. Vandaar dat voorlopig alleen diegenen die op dat moment les hebben, het gebouw in mogen.

  2. -De kinderen in Zwaag zullen door onze lieve medewerkers worden opgevangen en begeleid. In Opmeer en Medemblik gaan de kinderen ook allemaal zelfstandig (dus zonder ouder en onder begeleiding van de docente) naar de danszaal.

  3. -Bij inschrijving geldt een nieuwe minimumleeftijd van 4 jaar (was 2,5 jaar).

balletschool Opmeer, balletschool Medemblik, balletschool Hoorn, balletschool Zwaag, balletschool Spanbroek, balletschool Hoogwoud


balletles, dansles, moderne dans, streetdance, kleuterdans Zwaag, Hoorn, Opmeer, Medemblik, Spanbroek, Hoogwoud


Laatste Corona-update 4-11-2020

Vanaf 4 november 22.00 uur t/m woensdag 18 november komen de lessen voor 18+/ volwassenen te vervallen. De kinderlessen (t/m 17 jr.) blijven gewoon doorgaan.